Табиғи ағаштан жасалған пішінді шағын илектеу кәдімгі печеньелерді ертегіге айналдырады - онымен қамырды жайып тастау керек! Қант мастикасын филиграндық әшекейлермен және сүйкімді дизайнмен безендіру де оңай.
Кесілген шағын илемдеуіш жақын адамдарыңызға түпнұсқа, дәмді тосын сый жасауға мүмкіндік беріп қана қоймайды, сонымен қатар нан пісіруді және қолөнерді ұнататындар үшін тамаша сыйлық болады.
Үлгілері бар шағын илемдеуіш модельдеуге қызығушылық танытатындар үшін де пайдалы болады - ол қарапайым және полимерлі сазды оңай жайып, анық және ұқыпты үлгі жасайды.
100% бук ағашынан жасалған шағын илемдеуіш ұстағанда жағымды және тамақ дайындауға қауіпсіз.
Егер сіз күтім мен сақтау бойынша ұсыныстарды орындасаңыз, ол көптеген жылдар бойы қызмет етеді және сізді сол нәтижелермен қуанта береді.
Күту және сақтау ережелері:
Алғаш рет қолданар алдында шағын илектеу түйреуішті кез келген өсімдік майымен өңдеп, бір күнге қалдырыңыз. Жылы сумен жуыңыз, майлықпен сүртіңіз және 20 минут құрғатыңыз.
Болашақта, жұмысты бастамас бұрын, шағын илемдеуішті өсімдік майымен мұқият өңдеу керек, барлық үлгілерді жабады, содан кейін майды 20 минут бойы сіңіріңіз. Пісіру процесінде шағын илемдеуді қажетінше маймен майлауға болады, бұл оның әр уақытта сіңіп кетуіне мүмкіндік береді.
Жұмыстың соңында мини-прокатты жақсылап шайыңыз, оны майлықпен сүртіңіз және оны құрғатыңыз.
Шағын илеммен жұмыс істеу техникасы:
Қамыр жеткілікті қатты және салқындатылған болуы керек. 5-7 мм қабатты кәдімгі илеммен өрнексіз жайыңыз . Үлгісі бар шағын илектеуді қамырдың үстіне жайыңыз, біркелкі басыңыз. Печеньелерді кәдімгі немесе фигуралы пышақпен немесе печенье кескіштермен кесіңіз.