Табиғи ағаштан жасалған пішінді илектеу кәдімгі печеньелерді ертегіге айналдырады - онымен қамырды жайып тастау керек! Қант мастикасын филиграндық әшекейлермен және сүйкімді дизайнмен безендіру де оңай.
Кесілген илемдеуіш жақын адамдарыңызға түпнұсқа, дәмді тосынсый дайындауға мүмкіндік беріп қана қоймайды, сонымен қатар нан пісіруді және қолөнерді ұнататындар үшін тамаша сыйлық болады.
Үлгілері бар илемдеуіш модельдеуге қызығушылық танытқандар үшін де пайдалы - ол қарапайым және полимерлі сазды оңай жайып, анық және ұқыпты үлгі жасайды.
100% бук ағашынан жасалған илемдеуіш ұстағанда жағымды және тамақ дайындауға қауіпсіз.
Егер сіз күтім мен сақтау бойынша ұсыныстарды орындасаңыз, ол көптеген жылдар бойы қызмет етеді және сізді сол нәтижелермен қуанта береді.
Күту және сақтау ережелері:
Алғаш рет қолданар алдында илектеуді кез келген өсімдік майымен өңдеп, бір күнге қалдырыңыз. Жылы сумен жуыңыз, майлықпен сүртіңіз және 20 минут құрғатыңыз.
Болашақта, әр жұмысты бастамас бұрын, илектеуді өсімдік майымен мұқият өңдеу керек, барлық үлгілерді жабыңыз, содан кейін майды 20 минут бойы сіңіріңіз. Пісіру процесінде илемді қажетінше маймен майлауға болады, бұл оның әр уақытта сіңіп кетуіне мүмкіндік береді.
Жұмыстың соңында илектеу түйреуішті жақсылап шайыңыз, оны майлықпен сүртіңіз және оны құрғатыңыз.
Домалаумен жұмыс істеу техникасы:
Қамыр жеткілікті қатты және салқындатылған болуы керек. 5-7 мм қабатты кәдімгі илеммен өрнексіз жайыңыз . Үлгі бар илектеуді қамырдың үстіне жайыңыз, біркелкі басыңыз. Печеньелерді кәдімгі немесе фигуралы пышақпен немесе печенье кескіштермен кесіңіз.
Маңызды: Жылу көздерінің жанында сақтамаңыз. Пластикалық пакетте сақтамаңыз. Ыдыс жуғыш машинада жууға болмайды. Суға батырмаңыз. -10 +40°С температурада және 15-60% салыстырмалы ылғалдылықта сақтау керек.