Бір рет қолданылатын қағаз пісіруге арналған ыдыстар 40 г май өткізбейтін қағаздан жасалған. Олар мүлдем қауіпсіз, улы емес және қайта өңдеуге жарамды. Бір рет қолданылатын қағаз пішіндерін танымал қолданудың бірі - олардағы кекстер, кекстер, тарлеттер және кекстер пісіру. Қалыптар пештер мен микротолқынды пештерде қолдануға жарамды. Пісірудің оңтайлы температурасы 200*C, олар майлауды қажет етпейді, сондықтан кекстер пісіру кезінде деформацияланбайды, біз силиконды немесе металл пісіру қалыптарын пайдалануды ұсынамыз: art FPC-0019, ол үшін қағаз пішінін салу керек жасуша. Қағаз қалыптары да безендіру үшін жиі қолданылады. Олар гүлдер жасау, абажурларды безендіру және түпнұсқа қабырға панельдерін немесе жаңа жылдық гирляндтарды жасау үшін қолданылады.
Рецепт.
Апельсин тоқаштары.
1. апельсин - 1 дана.
2. қант-150 г.
3. ванильді қант - 2 шай қасық.
4. сары май немесе маргарин - 150 г.
5. жұмыртқа - 3 дана.
6. қопсытқыш ұнтақ - 2 шай қасық.
7. сода - 1 шай қасық.
8. ұн - 200-250г.
Апельсиннің қабығын алыңыз . Апельсин шырынын сығыңыз . Сары майды қант пен ванильді қантпен ұнтақтаңыз. Жұмыртқа қосыңыз, араластырыңыз. Апельсин шырынын және дәмін қосыңыз, араластырыңыз. Ұнды, қопсытқышты қосып, бос қамыр илеңіз. Қамырды қалыптарға құйыңыз, 2/3 толтырыңыз. 180 градусқа дейін қыздырылған пешке салыңыз. 20-25 минут пісіріңіз.
Өнім сатылымға байланысты жеңілдікпен сатылады. Сапа сипаттамалары мәлімделгендерге сәйкес келеді.