Сіз қанша авокадо тағамын жасай аласыз? Қасықпен жеуге болады, гуакамол жасап, салатқа қосасыз дейсіз. Болды? Онша емес. Авокадо сіздің ас үйіңізде нағыз кейіпкерге айналуы мүмкін, ал Ольга Ивенская сізге қалай екенін айтып береді. Суфле, салқын кремді сорпа, чили кон-карн, макарон, гамбургерлер және тіпті ірімшік торттарын авокадомен жасауға болады! Оны шикі және пісірілген түрде жеуге болады, негізгі тағамға екпін ретінде қосуға немесе сіздің тәрелкеңізде толығымен үстемдік етуге мүмкіндік береді. Кітапта сіз тағамдар мен сорпалардан бастап негізгі тағамдар мен нан пісірілген тағамдарға дейін әртүрлі тағамдарға арналған 40 рецепт таба аласыз! Фуд-фотограф және блогер Ксения Леонтьеваның атмосфералық фотосуреттері сізді нағыз авокадо барына апарады.