Табиғи ағаштан жасалған пішінді текше қарапайым печеньелерді ертегіге айналдырады! Ол сондай-ақ қант мастикасын филиграндық әшекейлермен және сүйкімді дизайнмен безендіреді.
Кесілген текше сіздің жақындарыңызға түпнұсқа, дәмді тосынсый дайындауға мүмкіндік беріп қана қоймайды, сонымен қатар нан пісіруді және қолөнерді ұнататын адамға тамаша сыйлық болады.
Үлгілері бар ағаш текше модельдеуге қызығушылық танытатындар үшін де пайдалы болады - бұл өнімде анық және ұқыпты үлгіні оңай жасауға көмектеседі.
100% бук ағашынан жасалған текше ұстағанда жағымды және тамақ дайындауға қауіпсіз.
Егер сіз күтім мен сақтау бойынша ұсыныстарды орындасаңыз, ол сізді тұрақты нәтижелермен қуанта отырып, көптеген жылдар бойы қызмет етеді.
Күту және сақтау ережелері:
Алғашқы қолданар алдында текшені кез келген өсімдік майымен өңдеп, бір күнге қалдырыңыз. Жылы сумен жуыңыз, майлықпен сүртіңіз және 20 минут құрғатыңыз.
Болашақта, жұмысты бастамас бұрын, текшені барлық үлгілерді жабатын өсімдік майымен мұқият өңдеу керек, содан кейін майды 20 минут бойы сіңіріңіз. Пісіру кезінде текшені қажетінше маймен майлауға болады, бұл оны әр уақытта сіңіруге мүмкіндік береді.
Жұмыстың соңында текшені жақсылап шайыңыз, майлықпен сүртіңіз және құрғатыңыз.
Куб техникасы:
Қамыр жеткілікті қатты және салқындатылған болуы керек. 5-7 мм қабатты кәдімгі илеммен өрнексіз жайыңыз . Текшені өрнекпен қамырға штамптаңыз - баяу, біркелкі басыңыз. Печеньелерді кәдімгі немесе фигуралы пышақпен немесе печенье кескіштермен кесіңіз.