Екатерина Сардановская үшін сүзбе және сүзбе тағамдары туралы жазу үшін, бұрын жарияланған екі кітаптың авторы – «Анамдікіндей дәмді» және «Асқабақ кітабы» -
қуаныш, ол бұл өнімді жақсы көреді. Ол қамырда да, салма ретінде де тамаша. Бірақ ол сүзбемен шектеліп қалмай, кітапқа кілегейлі ірімшік, маскарпоне және рикотта сияқты сүзбелерді қолданып рецепттер енгізді. Кітаптан әркім анасы мен әжесі дайындаған тағамдарды еске түсіретін тағамдарды табады. Бұл ірімшік немесе ірімшік, жалқау тұшпара немесе кастрюль болсын. Немесе налистники немесе құймақ болуы мүмкін! Мерекелік дастархан да сүзбесіз қалмайды. Рождестволық үстел, Пасха торты, туған күнге арналған безе немесе достарыңызбен бір кесе кофеге арналған тирамису - барлығы және басқалары сіздің үстеліңізді безендіреді және бүкіл отбасына қуаныш әкеледі!