«Рамен». Иконикалық жапон кеспесін қалай жасауға болады - бұл раменнің тарихы, географиясы және вариациялары бойынша нұсқаулық.
Бұл кітапта сіз раменнің тамаша формуласын, оны дайындауға арналған негізгі ингредиенттер туралы ақпаратты, үйлесімділік пен ауыстыру нұсқаларын таба аласыз. Дәстүрлі хош иістендіргіштер мен қоспаларды қалай жасауға болатынын, дәм мен текстураның классикалық комбинацияларынан ләззат алу үшін барлық ингредиенттерді қалай біріктіру керектігін үйреніңіз немесе өзіңіздің қолтаңба раменіңізді біріктіру үшін шабыт пен жаңа идеялар алыңыз.
Сіз раменге арналған негізгі ингредиенттерге арналған 15 рецепт және раменнің өзіне арналған 21 рецепт таба аласыз. Жедел кеспелерді біріктіріңіз, ауыстырыңыз, тәжірибе жасаңыз. Осы оңай рецепттер мен комбинацияларды меңгеріп, талғампаз мейрамханалардағыдай тағамдарыңыздан ләззат алыңыз.