Сіздің арманыңыздағы торт бар ма? Ликерге малынған, йогурт кілегейімен қабатталған және табиғи жидектермен толтырылған жұқа шоколадты жөке торт туралы не деуге болады? Немесе: манго-ганач және шоколад медальдары бар безе торттары? Әлде кілегей қосылған бал торты? Әлде?.. Егер сіздің қолыңызда Машаның кітабы болса, бұл сіздің армандарыңыздың орындалуына жақын екенін білдіреді. Енді сіз «Ұшу» немесе «Наполеон» сияқты барлығының сүйікті классикасын және жақын адамдарыңыз бен қонақтарыңыз үшін арнайы ойлап тапқан толығымен эксклюзивті тәттілерді жасай аласыз. Барлығы өте қарапайым. Кітапта 5 негізгі бөлім бар: печенье, кремдер, қабаттар, сіңдірулер, декорлар. Әр бөлімде егжей-тегжейлі қадамдық нұсқаулар мен көрнекі фотосуреттері бар 10 рецепт бар. Сіз әр бөлімнен өзіңізге қажетті опцияны таңдайсыз және біріктіре бастайсыз: ванильді кремі мен күнжіт чипсы қосылған қызыл барқыт, лаванда сіңдірілген көкнәр торты және күріш қағазынан қолдан жасалған әшекейлер, жидек сүзбе және тәтті жемістер қосылған пісте - және басқа мыңдаған таңғажайып нұсқалар . Тапсырыс беру үшін жұмыс істеуді немесе өзіңіз пісіруді жоспарласаңыз да, бұл кітап сізге міндетті түрде қолдау көрсетіп, тамаша нәтижелерге әкеледі. Өйткені, Маша кондитерлік дүкендер желісінің иесі және фуд-блогер бола отырып, 29 жылының 8 жылын торт жасауға арнаған, оған сенуге болады!
«Торт дизайнері. Өз тортыңызды құрастырудың 50 нұсқасы.» 29 жастағы кондитерлік өнімдер желісінің иесі және фуд-блогер Маша Шелушенко 8 жыл бойы өзінің әйгілі эксклюзивті тәттілерін жасап келеді. Енді, ең соңында, оқырмандармен шеберліктің сырымен бөлісетін кез келді. Ал негізгі құпия қарапайым: кез келген торттарды құрылыс жинағы сияқты жинауға болады. Ең бастысы - торттардың негізгі түрлерін, кремді, сіңдіруді, қабаттарды және безендіруді қалай дайындауды үйрену , себебі бұл кез келген торттың негізгі компоненттері. Содан кейін таза шығармашылық басталады. Мысалы, сіз ваниль, шоколад, сәбіз, безе, бал, жаңғақ, көкнәр тұқымы және орам печеньесінің рецепттерін таба аласыз. Оларды ром, лаванда немесе лимон сіңдіруімен, сондай-ақ балмұздақ, сары май, сүзбе немесе ірімшік кремімен толықтыруға болады. Содан кейін жидек кремі, апельсин Cointreau немесе үйдегі Nutella қабатын жағыңыз. Оның үстіне, кез келген талғамға сай безендіріңіз: итальяндық безе, тәтті жемістер, жемістер, бал ұясы, шоколад немесе күріш қағазынан жасалған фигуралар - және сіз кереметсіз! Ал жол бойында Маша кондитер аспазына қажетті құрал-жабдықтар туралы айтып береді, ингредиенттердің ерекшеліктерімен егжей-тегжейлі таныстырады және кез келген пішінге олардың мөлшерін дәл есептеуді үйретеді. Сіз сондай-ақ технолог және тағам фотографы ретінде жұмыс істеу негіздерін меңгересіз. Енді армандаған торт әрбір асүйде шындыққа айналады, ал Machine Book тәттіге құмар отбасындағы мерекелер үшін де, кондитерлік өнімдерді сәтті іске қосу үшін де таптырмас құрал болуы мүмкін.